Έμαθες τα Οbagi; Ιατρικά Προϊόντα Περιποίησης με Βιταμίνη C για Λείο Δέρμα!

Έμαθες τα Οbagi; Ιατρικά Προϊόντα Περιποίησης με Βιταμίνη C για Λείο Δέρμα!

Ήρθαν τα νέα προϊόντα για να διορθώσεις τις ατέλειες στο δέρμα που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή σου.

Γίνεται να αλλάξεις επιδερμίδα; Γίνεται! Όπως λέει ο δρ Zein Obagi, “κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Θεός τους έδωσε το δέρμα τους όπως είναι και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό είναι λάθος, το δέρμα μας και τα κύτταρα του είχαν διαφορετική δομή στην παιδική μας ηλικία. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος, οι διατροφικές μας συνήθειες, η φωτογήρανση το επηρέασαν και το έφθειραν”. Και, ναι, αυτή η καταπόνηση μπορεί να εξαλειφθεί!

Ανακάλυψε σήμερα τη διαφορά σε ένα προϊόν που δε θα σου προσφέρει μόνο μια παροδική αίσθηση ενυδάτωσης, αλλά θα αναδομήσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου σε βάθος, θα σου προσφέρει υγιές δέρμα, σφριγηλό, χωρίς δυσχρωμίες και χαλάρωση.

Τι είναι τα Obagi Medical Products;

Πρόκειται για ιατρικά προϊόντα περιποίησης που με τη δύναμη της βιταμίνης C ξυπνούν τα κύτταρα της επιδερμίδας σου και μεταμορφώνουν την όψη της. Γι’αυτό και οι ειδικοί της Key Medical Solutions μετά την μεγάλη επιτυχία των Obagi Medical Products στο εξωτερικό και τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα (καταγεγραμμένα από κλινικές μελέτες), φρόντισαν να φέρουν αυτά τα ιατρικά προϊόντα και στην Ελλάδα και την Κύπρο.