Έκρηξη Βιταμινών ACE Ενδοδερμικά με Μεσοθεραπεία

Έκρηξη Βιταμινών ACE Ενδοδερμικά με Μεσοθεραπεία

Ένα τέλειο αντιοξειδωτικό κοκτέιλ βιταμινών για την επαναφορά της επιδερμίδας κατάλληλο όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο My Derma Clinic εφαρμόζεται η ετερόλογη μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της φθοράς του δέρματος αλλά και  για μια πλήρη ενυδάτωση, εξασφαλίζοντας ‘’τροφή’’ και λάμψη στην επιδερμίδα.

attractive woman portrait on white background

Η  vit. A  αντιοξειδωτική ασπίδα της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από την τοξική δράση των ελευθέρων ριζών. Παίζει σημαντικό ρόλο στην κυτταρική διαφοροποίηση και είναι συνεπώς απαραίτητη για το σχηματισμό νέων κυττάρων.

Η vit. C το ελιξήριο της νιότης. Εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στον τομέα της αντιγήρανσης. Μειώνει τις φθορές που προκαλεί η UVB ακτινοβολία στο δέρμα (θαμπάδα) απ την ηλιακή έκθεση, τη ρύπανση αλλά και το κάπνισμα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και αναστρέφει τη διαδικασία της  φωτογήρανσης.

Η vit.E  έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες .Βοηθά στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων, και συμβάλλει στο να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τέλεια υφή και όψη.

Τροφές όπως αμύγδαλα, ξηροί καρποί, σπανάκι, ελιές, ακτινίδιο, σπαράγγια, μύρτιλλα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, μοσχάρι, αβοκάντο, ελαιόλαδο, βοηθούν στο να αυξήσουμε την πρόσληψη αυτής της θαυματουργής βιταμίνης.

Η εφαρμογή του κοκτέιλ βιταμινών είναι ιδανική μετά το καλοκαίρι για το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα αλλά και ως πρόληψη και αναζωογόνηση όλο το χρόνο για να γίνει ξανά η επιδερμίδα  μας υγιής και λαμπερή. Μέσος όρος θεραπειών 4-6 συνεδρίες.